link
Konferenciák

A Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontot működtető Korshak Kft. egyik fő tevékenysége konferenciák szervezése és lebonyolítása.

Legyen szó önkormányzatok közötti egyeztetésről, céges szakmai napról, tréningről, vagy ismerettejesztő előadásról, mi könnyedén megvalósítjuk elképzeléseit.

A kiváló hang- és vetítéstechnikának, valamint felkészült kollégáinknak köszönhetően gördülékenyen, gyorsan tarthatja meg beszédét, prezentációját.

Szeretné lenyűgözni kollégáit és partnereit?

Nálunk minden adott, hogy elbűvölje hallgatóságát előadásmódjával és látványos technikai kiegészítőkkel.Egy konferencia szervezésénél a szakmai tartalom mellett hasonlóan fontosnak tartjuk a kiegészítő szolgáltatásokat is. Éppen ezért nagyobb volumenű rendezvények, konferenciák esetében bátran ajánljuk városunk egyéb intézményeit, lehetőségeit, rendezvényük konfortossá tételéhez.Az oldalt a Korshak Kft. üzemelteti.
Szerkesztőség: Korshak Kft.
Technikai üzemeltetés és grafikai tervezés: Fekete János
Fotó: Ba Norbert

Százhalombatta 2015

A Weboldal a Korshak Kft. tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Korshak Kft. előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala. Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.