link
Esküvők


Életünk egyik legszebb napjának megszervezése komoly kihívás. Ilyenkor nagy könnyedség, ha megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízzuk a ceremónia előkészítését és levezénylését.

Rendezvényközpontunk nyitása óta számtalan boldog párnak segíthettünk, hogy az általuk elképzelt módon köthessék össze életüket.

A Szekeresben lehetőség van akár az anyakönyvezetői szertartás lebonyolítására is.

Szervezőink nagy örömmel állnak az ifjú párok rendelkezésére, akár egyházi, akár polgári szertartással kapcsolatos ügyintézésben is.

A Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont választásakor nem csupán az esküvő helyszínét, hanem egy komplex szolgáltatáscsomagot, professzionális szervezést is választ!

Legyen szerencsénk, hogy hozzájáruljunk az Önök nagy napjának boldog pillanataihoz is!

Várjuk megkeresését…

Az oldalt a Korshak Kft. üzemelteti.
Szerkesztőség: Korshak Kft.
Technikai üzemeltetés és grafikai tervezés: Fekete János
Fotó: Ba Norbert

Százhalombatta 2015

A Weboldal a Korshak Kft. tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Korshak Kft. előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala. Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.